Известие

Collapse
No announcement yet.

Трябва ми "ей това" от твоето мазе.:)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
    Ваклине ,беатка незнам как си го кривнал товадебело железо,но си в филма сега./
    Дебело е колкото една химикалка от 20 стотинки.
    Много лесно се криви повярвай.
    Alfa 155 2.0TS 8V '93
    sigpic
    VW LADAVAGEN '81
    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Занакрайника знам,просто си помислих в началото че търсиш пръта на рейката на който е навит тоя накрайник,затова писах чее дебело желязо. Иначе ходи си купи един накрайник и си ти човека за 20-25лв
      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Некой сменявал ли е опорния лагер на полуоската да сподели малко инфо.......
        Alfa 155 1.9TD '97 EX
        Alfa 166 2.4 JTD EX
        Alfa 156 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
          Некой сменявал ли е опорния лагер на полуоската да сподели малко инфо.......
          Мдаа... разглабяне и блъскане + трошене и рязане с флекса... Така премина при мен тая процедура! Бях се запасил с друга полуоска с набит на нея лагер + самата конзола и смених всичко.
          sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
            Мдаа... разглабяне и блъскане + трошене и рязане с флекса... Така премина при мен тая процедура! Бях се запасил с друга полуоска с набит на нея лагер + самата конзола и смених всичко.
            Младежи силно ви препоръчвам да смените този глупав лагер. Заради него останах на пътя в село Звъничево (ПЗ) в 24 часа през ноща. Добре, че се имаме с пазарджишката бригада и ми помогнаха.

Още веднъж искам да им благодаря за което.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Младежи, някой да има излишна задна броня?
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

• Имам колега.
                Дай адрес да я пращам.

Имам и още други неща ама ме мързи сега да изброявам. Може би по-късно.
                sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                  Младежи, някой да има излишна задна броня?
                  И аз имам,ако имаш път към Перник или някой да я вземе твоя е....малко е охлузена

А аз си търся рамена за чистачките от тези дето са целите,само перата дето им се сменят
                  Alfa 155 1.9TD '97 EX
                  Alfa 166 2.4 JTD EX
                  Alfa 156 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
                    А аз си търся рамена за чистачките от тези дето са целите,само перата дето им се сменят
                    Ще погледна дали пазя моите, тези дни!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                      Ще погледна дали пазя моите, тези дни!
                      А дано аз взех от 145 но не стават
                      Alfa 155 1.9TD '97 EX
                      Alfa 166 2.4 JTD EX
                      Alfa 156 2.4 JTD

Comment

• бронята открита. Благодаря ви! Трябва д а погледна какво ми се мотае из мазето да напиша
                        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                        sprint tropheo
                        155/1.8
                        156/2.0 Selespeed

Comment

• Здравейте!
                          На някой ако му се намира капака на багажника да вика, а също така търся и кора за предна дясна врата, без значение от вида на тапицереята.
                          Между другото имам излишен ляв халоген и перфектен рефлектор за десен фар. Ако ги иска някой да пише едно лично.
                          Alfa 155 2.0TS 8V '93
                          sigpic
                          VW LADAVAGEN '81
                          CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                            Младежи силно ви препоръчвам да смените този глупав лагер. Заради него останах на пътя в село Звъничево (ПЗ) в 24 часа през ноща. Добре, че се имаме с пазарджишката бригада и ми помогнаха.

Още веднъж искам да им благодаря за което.
                            Кога остаря па ти...?....та и акъл даваш....те бригада Пзарджик, не само са ти помогнали, ама са те и напили.....затуй си се помислил за старо куче))

---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:52 ----------

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                            Здравейте!
                            На някой ако му се намира капака на багажника да вика, а също така търся и кора за предна дясна врата, без значение от вида на тапицереята.
                            Между другото имам излишен ляв халоген и перфектен рефлектор за десен фар. Ако ги иска някой да пише едно лично.
                            Халогена ми е здрав, но ако тие останала декоративната пласмаса пред него....ще пием до зори
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Имам ляв от типо пласмасата е налична

Comment

• !!!

Здравейте колеги!!!
                                Спешно издирвам --->
                                1.Капачка масло
                                2.2бр. Гумени тампони ел.стъкло (машинката) задни врати!
                                3.Датчик АБС задна главина (0 265 003)

Благодаря ви предварително !

Comment

Working...
                                X